Ysivitoset kaatoivat KPV:n

Ysivitoset kaatoivat KPV:nTP-Seinäjoki – KPV 3-2 (0-0)48 min 0-149 min 1-1 Lasse Ilves52 min 2-1 Jesse Sarajärvi65 min 3-1 Aleksi Leppänen66 min 3-2

KPV:n vihreä-asuinen -95 ryhmä saapui sunnuntaina TP-Seinäjoen vastaavan ikäryhmän vieraaksi harjoitusottelun merkeissä. Ottelu saatiin pelata erinomaisissa olosuhteissa Wallsport Areenan samettisella nurmella.
Ottelun ensimmäinen puolisko oli molemmilta joukkueilta varsin hermostunutta peliä. Syötöt eivät tahtoneet löytää omia pelaajia ja pallo karkaili helpoissakin paikoissa pelaajilta. Niinpä ensimmäinen jakso pääteltiin lukemissa 0-0.
Toiselle jaksolle lähdettiin pienen palaverin jälkeen uusin eväin. Ensimmäisenä kuitenkiniski KPV, 48 minuutilla onnistui vierasjoukkue yllättämään oranssipaitaisten maalissa hyvin pelanneenTuomo Alarinnan. Tämä takaisku herätti kotijoukkueen, eikä pelikello ehtinyt kuin seuraavalle minuutille kun Jesse Sarajärvi pääsi keskittämään vastustajan päätyrajalta oivan pallon Ilveksen Lasselle joka iski hienosti suoraan syötöstä verkot tötterölle. Tämän jälkeen kotijoukkueen peli alkoi toimia paremmin ja maalitilanteitakin tuli useita. Pelikellon näyttäessä 52 min Patrik "Patu" Puhtimäki lähetti tulisen laukauksen vieraitten maalia kohti, KPV:n maalivahti torjui hienosti mutta reboundista pallon toimitti maalin perukoille paikalle kiiruhtanut Sarajärven Jesse. Edelleen kotijoukkueen hyökkäykset vyöryivät terävästi vihreäpaitaisten maalia kohti.
Oranssipaitaisten protestointi ei auttanut kun Tuomas Lähdesmäki kaadettiin rangaistusalueella, mutta vihellystä rangaistuspotkun merkiksi ei kuulunut.
Minuutteja oli pelattu 65 kun Joona Lautamaja lähetti hienon pitkän syötön jolla vapautti Aleksi "Allu" Leppäsen vasemmalta laidalta, "Allu" kiitti ja karkasi vierasjoukkueeen puolustukselta maalintekoon, numerot näin 3-1.
Tästä ehti kulua vain minuutti kun kotijoukkueen puolustuksen ja maalivahdin kommuníkaatiokatkoksen avittamana vierasjoukkue pääsi kaventamaan loppunumeroiksi 3-2.
Seuraavaksi TP-Seinäjoen C14 nuorukaiset pääsevät harjoittelemaan pelikuvioita jo torstaina 19.02. klo 15 Wallsport Areenassa.Tuolloin joukkue pelaa harjoitusottelun Palloliiton Vaasan piirin C15 tyttöjen piirijoukkuetta vastaan joka leireilee Seinäjoella 18.-19. helmikuuta.