Ysivitoset löi B2:n

Ysivitoset löi B2:n Ysivitoset jatkoi harjoitusotteluittensa sarjaa ja tällä kertaa vastaan asettui oman seuran junnuista B2-ikäluokka.Ottelun alku käytiin tunnustelevissa merkeissä lievässä ysivitosten painostuksessa.Ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina 38 minuutille saakka, kun keskikentällä debytoinut Patrik Puhtimäki vapautti Elias Ahteen maalintekoon ja ”Ellu” viimeisteli viileän harkitusti pallon maaliin.51. minuutilla B2 pääsi tasoittamaan vaarattoman näköisestä tilanteesta numeroiksi 1-1.55. minuutilla Aleksi Leppäsen antaman kulmapotkun jatkoi puskemalla Joona Lautamaja Elias Ahteelle. ”Ellu” näytti, että maaleja syntyy jalalla ja päällä. Upea puskumaali. Numerot 2-1.60. min. ja Joona Lautamaja taräytti upean vapaapotkun suoraan verkon perukoille. Tilanne 3-1.69. minuutilla Silvosen Janne pääsi karkumatkalle ja viimeisteli loppunumeroiksi 4-1.Loppunumerot kuvaavat suhteellisen hyvin tapahtumia kentällä. Ysivitoset olivat selkeästi pelaavampi ryhmä.Seuraavaksi ysivitoset jatkavat harjoitusotteluitaan la 9.1.2010, jolloin Wallsportiin saapuu vieraaksi KPV.