Ysivitoset murskasi KPV:n

Ysivitoset murskasi KPV:nTP-Seinäjoki – KPV 6-0 (0-0)38 min 1-0 Aleksi Leppänen40 min 2-0 Jaakko Vihanta42 min 3-0 Janne Tuohisaari48 min 4-0 Patrik Puhtimäki49 min 5-0 Janne Silvonen51 min 6-0 Joona Niemelä
Ysivitoset pelasivat aluesarjan ottelun Kokkolalaisvieraita vastaan Prunttimäen erittäin tuulisella kentällä.
Oranssipaitojen pelaajamateriaali oli moninaisten yhteensattumien johdosta kaventunut niin, että kentälle oli saatu vain 11 omaa pelaajaa ja Ala-Hukkalan Joona lainalle ysikutosista. Kapea materiaali ei kuitenkaan näkynyt kentällä, sillä huolimatta varsin raikkaaseen vastatuuleen pelatusta 1. puoliajasta TP hallitsi peliä, eikä KPV saanut maalipaikkoja aikaiseksi. Tauolle mentiin tilanteessa 0-0.
Toiselle puoliajalle kotijoukkue sai myötätuulen taakseen ja takoi 16 minuutissa 6 maalia. Vierasjoukkue ei päässyt kertaakaan luomaan kunnon hyökkäystä koko toisella puoliajalla ja loppunumerot olivat tylyt 6-0.
Tp-Seinäjoki: Jesse Isosaari, Aleksi Leppänen, Joona Lautamaja, Janne Silvonen, Janne Tuohisaari, Lauri Ylinen-Luopa, Joona Niemelä, Jaakko Vihanta, Patrik Puhtimäki, Valtteri Peitso, Jesse Sarajärvi, Joona Ala-Hukkala