Ysivitosilla loistava alku

Ysivitosilla loistava alku Ysivitoset aloittivat oman syyskierroksen urakkansa aluesarjassa kohtaamalla Närpes Kraftin, jonka kanssa pisteet oli keväällä jaettu numeroin 3-3. Nyt tahti oli toinen ja oranssi-mustilla oli isännän ote. Kotivoitto nimittäin kirjattiin muhkein 7-1 (5-1) –numeroin pelin oltua jo vartin jälkeen selvä.Neljän viikon tauko ei ollut ainakaan TP-Seinäjoen nuorisoon jättänyt kuin positiivisia jälkiä, sillä jo minuutin jälkeen Patrik Puhtimäki avasi maalihanat Aleksi Leppäsen esityöstä. Tahti vain kiihtyi jatkossa, sillä kuuden minuutin pelin jälkeen ”Allu” Leppänen viimeisteli jo 2-0 Janne Tuohisaaren syötöstä. Pelin kymmenennellä minuutilla Jesse Sarajärvi loi tekopaikan Janne Silvoselle, joka tykitti verkot tötterölle.Neljä minuuttia myöhemmin asialla oli Tuomas Lähdesmäki, joka käytti läpiajossaan hyödykseen Janne Silvosen loistosyötön sijoittaen pallon ohi Kraftin maalivahdin. Vain minuutti edellisestä verkot heiluivat jälleen Janne Silvosen tehtyä lukemiksi jo 5-0 Aleksi Leppäsen tarjoiltua tällä kertaa syötön.Kraft sai hieman balsamia haavoihinsa 18. minuutilla kulmatilanteen jälkeen syntyneestä maalinedusruuhkasta tuomitusta rankkarista, jonka laittoi verkkoon Christoffer Nordlund.Toinen puoliaika olikin vain kosmetiikkaa, mutta kotijoukkue iski vielä kahdesti. Ensin Janne Tuohisaari teki numeroiksi 6-1 seurattuaan hyvin oman laukauksensa, jonka veskari ensimmäisellä yrityksellä torjui. Lopulta Tuomas Lähdesmäki narutti vielä Kraftin alakertaa 51. minuutilla sinetöiden loppunumeroiksi 7-1.