Ysivitosille tappio harjoitusottelussa

Ysivitosille tappio harjoitusottelussaTP-Seinäjoki – VIFK 2-5(1-2)18 min 0-1 Kristian Kokko23 min 1-1 Patrik Puhtimäki33 min 1-2 Jeremias Ketonen (rp)42 min 2-2 Lauri Ylinen-Luopa54 min 2-3 Jeremias Ketonen60 min 2-4 Jeremias Ketonen71 min 2-5 Jeremias KetonenYsivitoset valmistautuvat tulevaan kauteensa ja lähempänä olevaan C-15 talviturnaukseen jo täydellä teholla Vierikon Jaicen ja Ahteen Juhan valmennuksessa.Nyt oli ohjelmassa harjoitusottelu kovaa kilpakumppania VIFK:ta vastaan. Sairastelujen ja joulukiireiden vuoksi poissaoloja tulivat paikkaamaan naapuriseuroista Matti Rantala Sepsistä ja IK:sta Timo Palomaaja Henri Pakka. Lisäksi maalivahdin hommia tuli paikkaamaan Jarkko Orava.Oranssipaitojen peli käynnistyi tunnustelujen merkeissä johtuen luonnollisesti myös osalle hieman oudohkoista pelipaikoista. 18 minuutilla vieraiden Kristian Kokko teki avausmaalin ja vei vieraat 0-1 johtoon. Avausmaalin jälkee myös kotijoukkue pääsi hyvin peliin mukaan ja 23 minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta Patrik Puhtimäki tasoitti ottelun numeroihin 1-1. 33 minuutilla Jeremias Ketonen jaJarkko Orava tavoittelivat samaa palloa, ja seurauksena oli rankkari VIFK:lle, jonka Jeremias Ketonenampui vastustamattomasti sisään. Tauolle mentiin vieraiden johtaessa 1-2.Toisen puoliajalle kotijoukkue sai unelma-alun, kun Elias Ahde pyöritteli vastustajia pitkään päätyrajalla ja syötti sitten namupassin; jonka Lauri Ylinen-Luopa tuikkasi varmasti sisään. Tilanne 2-2.Tämän jälkeen Vaasalaiset löivät painetta lisää sekä keskikentälle, että TP:n puolustuspäähän.Ja kun painetta syntyy, niin syntyy maalejakin. Jeremias Ketonen antoi näytteen viimeistelytaidoistaan. 54 min 2-3, 60 min 2-4 ja 71 min 2-5, jotka jäivät loppunumeroiksi.Valmennuskaksikolle ottelu oli varmasti avartava, sillä pelipaikkakokeiluille tuli ottelun aikana runsaasti tilaa.TP-Seinäjoki: Jarkko Orava, Jesse Isosaari, Jaakko Vihanta, Patrik Puhtimäki, Konstantin Iakovlev,Aleksi Leppänen, Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi, Elias Ahde, Matti Rantala, Janne Silvonen, Janne Tuohisaari, Petteri Puumala, Lauri Ylinen-Luopa, Henri Pakka, Timo Palomaa.