Ysivitosille voitto Närpiössä

Ysivitosille voitto NärpiössäTP-Seinäjoen Ysivitoset jatkoivat harjoituspelisarjaansa Närpiön hallissa kohtaamalla Kraftin ysivitoset. Vaikka peli lähtikin käyntiin tahmeasti, kirjattiin loppunumerot selkeästi vieraille 6-1.
Ottelun alkuminuutit olivat TP:n junnuille hieman hankalat eivätkä syötöt tahtoneet löytää omia pelaajia. Maalissa aloittanut Valtteri Peitso joutuikin tekemään muutaman näyttävän torjunnan.
Pian oranssipaidat ottivat pelin haltuunsa ja jo yhdeksän minuutin kohdalla saatiin rangaistuspotku, kun Sarajärven Jesseä rikottiin rankkarialueella. Kraftin maalivahti teki elämänsä pelastuksen ja torjui niin rankkarin kuin vielä siitä saadun reboundinkin. Tästä sisuuntuneena seuraavalla minuutilla Jesse Sarajärvi lähetti hienon kulmapotkun, jonka Patrik Puhtimäki jatkoi Joona Lautamajalle, joka vei vieraat 1-0 johtoon. Ilmajoelta kyytiin noussut Elias Ahde iski lukemat 2-0 matsin 23 minuutilla.
Taukoluvuiksi 3–0 vieraille viimeisteli Eetu Saranpää hienolla alanurkkavedolla "Saran" ja "Patun" esityöstä.
Toinen puoliaika aloitettiin siitä, mihin ensimmäinen päätettiin eli selvällä TP:n hallinnalla. Neljäs maali syntyi hienon kuvion jälkeen. Laitapakin paikalta tähän matsiin keskikentän alimmaksi siirtynyt Jaakko Vihanta ampui vaparin, jonka "Patu" jatkoi Lähdesmäen Tuomakselle ja "Tuppu" vei vieraat jo 4–0 johtoon. Leppäsen Aleksi teki viidennen maalin Atte Saaren ja Janne Silvosen esityöstä 51 minuutilla. Janne Silvonen viimeisteli TP:n kuudennen maalin Ahteen Eliaksen syötöstä 63 minuutilla. Minuuttia myöhemmin Kraft sai hieman lohtua ja pääsi tekemään loppunumeroiksi 1–6.
Ysivitosten harjoituspelit jatkuvat viikon kuluttua ja vastus kovenee kun vastaan tulee silloin Wallsportille Jaro.