Ysivitosten voitot jatkuvat

Ysivitosten voitot jatkuvat TP-Seinäjoen 1995-ikäluokan voittoputki jatkuu. Viikonloppuna Luiz Antonio –turnauksen voittaneet pojat olivat jälleen tulessa maanantai-iltana Ilmajoen Kisailijoita vastaan Jouppilanvuoren Tekonurmella. Ysivitosten Oranssi joukkue heräsi toisella puoliajalla voittaen P13-sarjan I divisioonan ottelun lopulta selvästi 5-0 (1-0).Ottelun ensimmäisen maalin teki rankkarista Janne Tuohisaari 29. minuutilla. Tauon jälkeen alkoi tapahtua kun 34. minuutilla kentän lyhin mies, Tuomas Lähdesmäki puski Patrik Puhtimäenkeskityksestä 2-0.Viisi minuuttia myöhemmin Janne Tuohisaari lisäsi saldonsa kahteen maaliin Jaakko Vihannan syötöstä. Edellisestä kului vain kolme minuuttia ja Lähdesmäki-Puhtimäki akseli toimi samalla mallilla uudelleen.Ottelun loppunumerot syntyivät 55. minuutilla Atte Saaren erinomaisen vaparin jälkeen Tuukka Kankaanpään viimeisteleminä.