Ysiysit avasivat piirisarjakauden

TP-Seinäjoen D12 – joukkueet musta ja oranssi pelasivat tiistaina kauden avausottelunsa piirisarjassa. Ensin Wallsportissa oli tulessa musta joukkue, joka kohtasi Kauhavan kanuunat. Tällä kertaa tasaisen väännön jälkeen ottelu päättyi Kanun 2–0 (1-0) voittoon.

TP:lla oli ottelussa omat paikkansa maalintekoon, mutta ne jäivät hyviksi yrityksiksi. Peli oli ajoittain aivan mallikasta, vähän terävyyttä lisää kaksinkamppailuissa ja maalintekopaikoissa, niin pisteitä sarjassa tulee aivan varmasti.

Illan toisessa ottelussa TP:n oranssi joukkue pelasi Närpes Kraftia vastaan samaisessa Wallsport – hallissa. Ensimmäinen jakso oli tässäkin ottelussa tasaista vääntöä, mutta pääasiassa peli pyöri alusta alkaen vierailijan maalilla.

Tauolle mentiin TP:n johdossa 2 – 1. Jussi Vähäpesola viimeisteli ensin läpiajosta ja hieman ennen taukoa Petri Haaparanta ampui komeasti vaparin sisään noin 25 metrin päästä maalista.

Toisella jaksolla kotijoukkue meni menojaan ja lisäsi tempoa pari pykälää.  Parin minuutin jälkeen Severi Kuisma jatkoi Johan Lambergin keskityksen sisään. Tämän jälkeen vielä Vähäpesolan Jussi teki pari maalia lisää ja Emil Pannula onnistui myös kahdesti, joten lopputulos merkittiin 7 – 1 kotijoukkueelle.