Ysiysit harkkapeleissä

TP-Seinäjoen D12 – juniorit pelasivat lauantaina kaksi 2 x 30 minuutin harjoituspeliä paikallista Sepsi-78:a vastaan. Sopuisissa merkeissä pelatuissa otteluissa TP:n joukkueet olivat tällä kertaa hieman niskan päällä. TP:n oranssi joukkue voitti Sepsin valkoisen joukkueen maalein 6 – 1. Oranssi aloitti ottelun komeasti johtaen 25 minuutin jälkeen jo 4 – 0. Tämän jälkeen ottelu tasaantui ja hyvätasoista peliä nähtiin molemmin puolin. Toisella jaksolla tehtiin muutama maali lisää ja ottelu päättyi 6 – 1. TP:n voittoon. TP:n musta joukkue kohtaisi omassa pelissään Sepsin sinisen ryhmän. Tällä kertaa TP oli hallitsevampi osapuoli ja vei Sepsin alkurynnistyksestä huolimatta voiton maalein 8 – 0 (5-0). Paikkoja olisi TP:lla ollut muutamaan lisämaaliinkin. Sepsilläkin oli omat paikkansa pelin alussa, mutta tällä kertaa TP:n alakerta ja maalivahti selvittivät tilanteet onnistuneesti. ”Tarkoituksena oli saada hyvä harjoitustapahtuma molemmille seuroille ja sellainen näistä peleistä tulikin. Sepsi antoi hyvän vastuksen molemmilla kentillä ja on mukavaa, että omalta paikkakunnalta löytyy hyvä vastustaja, jonka kanssa voidaan tehdä yhteistyötä pelien merkeissä. Meidän kannalta hienoa oli se, että saatiin riittävän pitkät pelit molemmille joukkueille", kertoili joukkueen valmentajista Petteri Kokko"Meillä oli melko paljon poissaoloja sairastumisista ja muiden lajien tapahtumista johtuen. Sen vuoksi kaikki pelurit saivat paljon yhtäjaksoista peliaikaa, joka on aina hyvä juttu. Pallonhallinta ja pelin rakentaminen ovat talven aikana menneet paljon eteenpäin. Parantamista jäi maalintekopaikkojen hyväksi käyttämisessä ja pallottomassa liikkumisessa, mutta tästä on oikein hyvä jatkaa”, Kokko jatkoi.