Ysiysit jatkoivat piirisarjaa

Aurinkoisella, mutta tuulisella Raviradan stadionilla asettui vastaan APV 99-syntyneiden piirisarjan kevään viimeisellä kierroksella.Molemmat seurat olivat mukana kahdella joukkueella, eli yhteensä pelattiin neljä ottelua. Ensimmäisissä otteluissa vastakkain asettuivat TP:n musta ja APV:n keltainen joukkue sekä TP:n oranssi ja APV:n musta joukkue. TP:n mustalla joukkueella kesti hetken aikaa saada moottorit käyntiin, TP siirtyi johtoon ensimmäisen jakson alkupuolella, mutta tasoitti sitten itse pelin toimittamalla pallon neljän syötön jälkeen omaan maaliin. Toiselle jaksolle musta joukkue piristyi selvästi ja latoi maaleja tasaiseen tahtiin voittaen ottelun maalein 5 – 1. TP:n oranssi joukkue pelasi varsin mainion ensimmäisen jakson APV:n mustaa vastaan johtaen puoliajalla maalein 3 – 0. Toisella jaksolla APV pääsi liiaksikin mukaan peliin ja tuli kahden maalin päähän, muttei lähemmäksi, joten lopputulokseksi kirjattiin 3 – 2 voitto TP:lle. Illan toisessa pelissään TP:n oranssi pelaisi APV:n keltaista vastaan. APV:n pojat olivat selvästi sisuuntuneet ensimmäisen ottelun tappiosta ja toisaalta pienellä porukalla liikkeellä ollut TP näytti käyttäneen energiansa ensimmäiseen peliin. APV vei peliä käytännössä alusta loppuun saakka ja heikosti liikkunut TP lähinnä joutui seuraamaan perässä. Lopputulos 4 – 1 APV:lle oli ottelutapahtumiin nähden hyvinkin oikeutettu ja kuvaa hyvin pelin kulkua. TP:n musta joukkue kohtaisi toisessa pelissään APV:n mustan joukkueen ja jatkoi siitä, mihin ensimmäisellä jaksolla jäi. Nyt TP esitti sellaista pallonhallintaa, jota joukkue osaa ja peli kiersi varsin mukavasti laidalta toiselle. Myös maaleja syntyi tasaiseen tahtiin, vaikka paikkoja hieman hukattiinkin. Ensimmäisen jakson jälkeen TP johti peliä 6 – 0 ja jatkoi vielä toisellakin jaksolla maalitehtailua niin, että lopputulokseksi kirjattiin 11 – 2. Vieraiden molemmat maalit syntyivät rangaistuspotkuista, joiden aiheuttaminen olikin ainoita miinuspuolia TP:n pelissä. Nähtävästi pelit isompia vastustajia vastaan 98 – sarjassa aiheuttivat sen, että tilanteisiin mentiin liian kovaa väärässä paikassa ja se aiheutti ongelmia omalla rangaistusalueella.Kokonaisuutena kuitenkin mukava peli-ilta molemmille seuroille. Ysiysit pitävät pienen tauon piirisarjaotteluissa ja jatkavat otteluita heinäkuun lopussa Jalasjärvellä.