Ysiysit Jeppiksessä

Ysiysit Jeppiksessä TP-Seinäjoen 99 – syntyneet kävivät seuraamassa SJK:n jalanjälkiä Pietarsaaressa sunnuntaina. Ohjelmassa oli kaksi ottelua vanhaa tuttua Jaroa vastaan, joka kohdattiin pari viikkoa aiemmin Seinäjoella. Ensimmäisessä ottelussa TP aloitti vahvasti ja johti ottelua ensimmäisen jakson jälkeen maalein 4 – 1. Toisella puoliajalla aikainen herätys ja todennäköisesti siitä johtuva väsymys otti hieman otetta TP:n porukasta ja kotijoukkue pääsi tulemaan tasoihin ja vielä pari minuuttia ennen loppua jopa ohitse, joten tulokseksi kirjattiin kotivoitto 5 – 4.Muutama TP:n pelaaja siirtyi saman tien toiseen peliin, joka ei ehtinyt edes kunnolla alkaa kun pallo oli ensimmäisen kerran TP:n maalissa. Tämän jälkeen ensimmäiset viisi minuuttia Jaro rummutti oikein kunnolla palloa kohti vieraiden maalia, onnistumatta kuitenkaan lisämaalien teossa. Kankean alun jälkeen TP:n nuoretkin miehet heräsivät siihen todellisuuteen, että täällähän on peli menossa ja vielä varsin laadukasta vastustajaa vastaan (mm. viime vuoden Wasa football cupin voittaja). TP sai ensimmäisen jakson viimeiselle vartille hyvän otteen pelistä ja pelasi talven parhaan varttinsa, kääntäen ottelun 2 -1 johdoksi puoliajalle. Toisen jakson alussa Jaro tasoitti lukemiksi 2 – 2, jonka vierailija kuittasi vielä 3 – 2 johdokseen. Tämän jälkeen kotijoukkue sai otteen pelistä ja teki vielä pari maalia, joten tulos oli kotivoitto 4 – 3.”Kannattava reissu kaiken kaikkiaan. Näissä peleissä nähdään missä ollaan joukkueen kanssa menossa. Olemme tammikuussa kohdanneet Jaron kahdesti ja VIFK:n kerran tuplapeleissä, joten vastustajat ovat kovimmasta päästä mitä Pohjanmaalta löytyy. Välillä voitetaan ja välillä hävitään, mikä osoittaa sen kuinka tasaisia ja hyviä pelejä näiden seurojen kanssa saadaan aikaan. Tänään oltiin puoliaikojen alussa vähän unella, samoin kun oman maalin puolustamisessa ja kaksinkamppailuissa. Lisäksi malttia rakentaa peliä ei löytynyt kuin ajoittain. Oltiin toki pienellä pelaajamäärällä liikkeellä ja hieman väsymistä oli havaittavissa. Kuitenkin tehtiin itse hyvä määrä itsekin maaleja ja ajoittain saatiin pyöritettyä peliä varsin mukavastikin. Hieman tarkkuutta koko joukkueen puolustamiseen ja rauhallisuutta joukkueena pelaamiseen, niin hyvä tulee”, kertoili joukkueen valmentaja Petteri Kokko.Ysiysien talvi jatkuu tästä eteenpäin kuluvalla viikolla harkkojen ja pulkkamäen merkeissä. Seuraavan kerran joukkue pelaa Närpiössä sunnuntaina 14.2, miniturnauksessa jossa vastaan asettuvat VIFK, Kraft ja VPS.