Cup-juna raiteiltaan Kokkolassa

SJK-junioreiden cup-juna lähti raiteiltaan Kokkolassa isäntäseura Kokkolan Palloseuran ratkaistua pitkäksi venyneen kampailun perjantai-iltana Kipparihallissa. Varsinaisen peliajan päätyttyä lukemiin 1-1 (0-0) jouduttiin ratkaisu lopulta hakemaan pilkulta. Rankkareissa kotijoukkue oli parempi 8-7.

–          Ottelun ensimmäinen puoliaika oli meidän hallintaa ja kulmapotkuja saatiin varmaan 10 kappaletta, mutta ei saatu aikaiseksi lopulta kovin vaarallisia tilanteita niistä, eikä muutenkaan oikein maalintekotilanteilla juhlittu, joten tauolla maalittomassa tilanteessa, kuvailee joukkueen vastuuvalmentaja Karri Hiirikoski pelin ensimmäistä puoliaikaa.

–          Puoliajalla painotettiin sitä, että maali kyllä tulee kun vaan jaksetaan kärsivällisesti tehdä oikeita asioita ja lopulta Joona Lautamaja pääsi puskemaan Nicolas Kotamäen keskityksestä johto-osuman. Toisella puoliajalla hyviä maalintekotilanteita oli vähintään kymmenen, mutta ei vain tänään saatu mistään sisään ja lopulta käy niin, että vastustaja käy iskemässä ottelun loppuhetkillä pelin tasoihin. Tämän jälkeenkin meillä oli vielä erinomaisia paikkoja tehdä maali, mutta ei vain mene ja lopulta rankkareilla sitten laulukuoroon, jatkoi Hiirikoski pelin läpiläyntiä.

Pelitapahtumiin nähden oli käsittämätöntä, että ottelu meni rankkareille asti, mutta eipä sillä lopulta mitään merkitystä ole, jos saadaan tuollaisista paikoista pallo maaliin vain kerran.

Peli oli kuitenkin hieno tapahtuma Kokkolassa. Perjantai-ilta, Suomen Cup ja KPS:llä runsaslukuinen kannattajaporukka luomassa tunnelmaa. Tätä on Suomen Cup parhaimmillaan.

Tästä jatketaan treenaamista reilun kuukauden päästä alkavaan Kolmosen kauteen ja pyritään pelaamaan vielä ainakin kaksi treenimatsia ennen sitä.