Harju valittiin maajoukkueeseen

SJK-junioreiden pelaajapolku tuottaa edelleen laadukkaita nuoria pelimiehiä. Yksi palkinnoista on luonnollisestikin valinta Suomen maajoukkueeseen. Tällä kertaa kutsun huuhkajapaitaan sai seuran P15-junnujen kippari Lassi Harju.

Lassi valittiin mukaan Suomen U15-joukkueeseen, joka matkustaa Puolassa pelattavaan turnaukseen. Turnauksessa ovat Suomen ja Puolan lisäksi mukana Unkari ja Slovakia.

Seinäjoen Sisusta SJK-junioreihin tullut Lassi on erinomaisella tekemisellään herättänyt maajoukkuevalmentaja Kai Nyyssösen mielenkiinnon ja hän on KPV:n Samu Herrosen kanssa ainoa Puolaan matkaava pohjalaispelaaja.

Turnauksessa Suomi kohtaa ensin Malborkissa Unkarin tiistaina 3. toukokuuta. Seuraavaksi vastaan asettuu Slovakia Ostródassa keskiviikkona 4.5. ja turnaus päättyy Suomen joukkueen osalta isäntämaa Puolan kohtaamiseen perjantaina 6.5. Malborkissa.

–         Hieno juttu tuo Lassin valinta, antaa uskoa koko joukkueelle. Myös valmentajille tällainen on aina iso juttu, jotain on tehty oikeinkin matkan varrella. Lassi on tehnyt töitä ja kehittynyt hyvin joka osa alueella. Hän on loistava kapteeni, joka huomioi muita joukkueen jäseniä. Palkinto tulee kovasta ja aktiivisesta harjoittelusta sekä sitoutumisesta omaan ja joukkueen tekemiseen. Lassi on hyvä esimerkki siitä, että kova työ palkitaan, iloitsi SJK-junioreiden P15-joukkueen vastuuvalmentaja Esa Haanpää suojattinsa valintaa edustustehtäviin.

Koko seuraväki on ylpeä voidessaan onnitella Lassia maajoukkuevalinnasta!

Uutinen Palloliiton sivuilla löytyy tästä https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u15-pojat-nimetty-puolan-turnaukseen