KPV kolmasti katolleen

SJK-junioreiden P15-, P14- ja P13 joukkueet kohtasivat Kokkolan Pallo-Veikkojen vastaavat ryhmät viikonlopun aikana Liiga Pohjoisen karsintaotteluissa. Mustakultaiset tekivät vihreävalkoisista tällä kertaa selvää jälkeä, sillä kaikki kolme joukkuetta voittivat ottelunsa.

P15 kohtasi KPV:n Kipparihallissa lauantai-iltana. Kamppailun ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta toisella puoliajalla vierasjoukkue meni menojaan 4-0 (0-0) –voittoon.

SJK:n maaleista vastasivat 58. minuutilla maalinteon aloittanut Ilari Kangasniemi kahdesti, Patrik Ollila ja Jussi Suominen.Voittonsa myötä SJK sijoittui karsintalohkossaan kolmanneksi. Se tarkoittaa jatkokarsintaa, sillä WFA/VIFK YJ ja FF Jaro menivät suoraan Liiga Pohjoiseen.

Sunnuntaiaamuna kotihallissa P13 puolestaan otti selvän 6-1 (1-1) voiton tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen. Ensimmäisellä puoliajalla Iiro Kangasniemi vei kotijoukkueen johtoon, mutta KPV:n Niki Rekilä tasoitti pelin.

Toisella puoliajalla tasaisen varma pommitus toi lopulta rökälevoiton. Kasper Matilainen, Sauli-Aatos Mäkinen, Albert Luoma ja kahdesti osunut Julius Ahokas tarjoilivat makeaa mahan täydeltä.

Voitto oli merkityksellinen, sillä sen myötä varmistui myös paikka Liiga Pohjoisessa. Tappionsa myötä KPV jäi tasapisteisiin VPS:n ja WFA/BK48 YJ:n kanssa.

P14 puolestaan vieraili tänään Kokkolassa. KPV meni kahden maalin johtoon alle vartissa, mutta jo tauolle lähdettiin tasanumeroissa. Tälläkin kertaa toinen puoliaika ratkaisi kamppailun. Vieraat olivat vahvempia lukemin 5-2 (2-2).

Onni Moilasen ja Elias Kangasharjun maalattua isännille Austin Babludo ja Arttu Matilainen tasoittivat ottelun. Toisella puoliajalla kotijoukkueen Ilmari Hilli katseli suoraa punaista 50. minuutilla, jolloin Jim De Ruyter vei vieraat ensimmäistä kertaa myös johtoon. Jasper Peltonen ja lisäajalla maalannut Hermanni Honkola kaunistelivat loppunumeroita.

Voitto Kokkolassa takasi myös karsintalohkon voiton puhtaalla pelillä ennen yhdeksään pisteeseen jäänyttä FF Jaroa. Lohkon kolmonen, GBK/FC Ylivieska YJ menee puolestaan jatkokarsintaan.

Kokonaisuutena voisi sanoa viikonlopun olleen pojille vallan erinomainen.