Mitä isot edellä sitä pienet perässä

Jos viettivät SJK-junioreiden P15-nuorukaiset eilen murskajaisia Liiga Pohjoisen karsinnassa Kuortaneella lukemin 9-1 Pohjanmaa Unitedia vastaan, tekivät P13-pojat saman jutun tänään torstaina pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan Wallsport Areenan nurmella. Kyyti oli vierailla hyytävän kylmää alusta saakka.

SJK-juniorit v FF Jaro 9-1 (6-0)

03 min 1-0 Severi Palonen05 min 2-0 Jasper Peltonen15 min 3-0 Jasper Peltonen

22 min 4-0 Jasper Peltonen

24 min 5-0 Jasper Peltonen

32 min 6-0 Jasu Ulvila

43 min 7-0 Jasper Peltonen

51 min 8-0 Jasu Ulvila

53 min 8-1 Theo Björkskog58 min 9-1 Vili Klasila

Severi Palosen avattuaa maalihanat, ratkaisi Jasper Peltonen käytännössä yksinään matsin kulun tekemällä seuraavat neljä osumaa19 minuutissa. Jasu Ulvila täydensi tennisnumerot valmiiksi ennen puoliaikaa ja Jasper Peltonen viimeisteli täyskädellisen maaleja toisela jaksolla.

Jasu Ulvilan toisen maalin jälkeen totaalisesti kotijoukkueen jalkoihin jääneiden vieraiden Theo Björksog onnistui ehdostelemaan saldoa siedettävämmäksi, mutta Vili Klasila kuittasi nopeasti kavennuksen ja näin loppunumerot kirjattiin 9-1 aivan kuten P15-joukkueen pelissä edellisenä päivänä.

SJK-junioriden urakka jatkuu näillä näkymin jo lauantaina Vaasan Fennia Arenassa. Tuolloin isäntänä toimii Vaasan Palloseura. Ottelu alkaa klo 17:15.

Liiga Pohjoisen karsintalohkossa on yhteensä viisi joukkuetta. Tähän mennessä mainittujen lisäksi mukana ovat vielä WFA/BK-48 YJ ja Kokkolan Pallo-Veikot.

Kuvagalleria SJK-juniorit v FF Jaro -ottelusta löytyy täältä.