P12 voitti Huuhkajaliiga karsinnan

SJK-junioreiden P12-ikäluokan joukkue pelasi keskiviikkona Mustasaaren Botniahallissa Huuhkajaliigan karsintaturnauksessa oikein erinomaisesti. Alkulohkossa vastassa olivat FF Jaro ja Länsi 2.

Huuhkajaliigassahan jaetaan pisteitä puoliaikojen mukaan, eli alkulohkossa tulee näin neljä ottelua. SJK-juniorit aloitti turnauksensa FF Jaroa vastaan. Maaliton ensimmäinen puoliaika tuotti pisteen ja voitollinen toinen puoliaika kolme pinnaa. Toisen puoliajan SJK-juniorit voitti 1-0.

– Ensimmäinen peli Jaron laadukasta joukkuetta vastaan oli tasainen ja kova vääntö. Onnistuimme yhden maalin tekemään, mikä lopulta sinetöi pelin meille. Tasainen vääntö kaiken kaikkiaan, kommentoi joukkueen vastuuvalmentaja Juho Hirvensalo turnauksen ensimmäistä kamppailua.

Länsi 2-joukkue sen sijaan jäi SJK-junioreiden jalkoihin 3-0 ja 3-0, eli näin varmistui myös lohkon voitto ja paikka finaalissa, jonne tiensä selvitti paikallisvastustaja Sepsi-78.

– Toinen peli Länsi 2 -joukkuetta vastaan oli SJK:lta varsinkin toisella puoliajalla selkeää hallintaa ja peli sujui varsin mallikkaasti. Hienoja maaleja nähtiin tässä pelissä myös, Hirvensalo jatkoi.

Finaalin ensimmäisen puoliajan vei Sepsi-78 1-0, mutta toisen puoliajan käänsi SJK-juniorit edukseen 2-0 voittaen näin ottelun ja turnauksen lukemin 2-1.

– Kolmas peli ja Huuhkajaliigan finaali oli Sepsiä vastaan. Ensimmäinen jakso päättyi 1–0 Sepsille. Toiselle puoliajalle SJK piristyi ja iski kaksi maalia lyhyen ajan sisään. Peli päättyi SJK hienoon 2-1 voittoon.

– Kaiken kaikkiaan tuloksellisesti loistava turnaustapahtuma. Rohkeaa pelaamista hyviä joukkueita vastaan ja kehityskohteita löytyi myös mitä treeneissä kehitetään poikien kanssa. Hieno tapahtuma ja mukava päivä Botniahallissa vietettiin, tiivisti tyytyväinen koutsi tunnelmat.

Voittohan tarkoitti sitä, että SJK-juniorit eteni Huuhkajaliigassa jatkoon.