P14 ratkaisi ekalla puoliajalla

SJK-junioreiden vuoden 2022 ensimmäinen virallinen ottelu pelattiin tänään Lapualla Patruuna Areenassa. P14-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintaottelussa isäntäjoukkue Lapuan Virkiä joutui ántautumaan vieraiden ratkaistua ottelun jo matsin ensimmäisellä puoliajalla kolmella osumallaan.

Lapuan Virkiä v SJK-juniorit 0-3 (0-3)

05 min 0-1 Jim De Ruyter

14 min 0-2 Jaakko Matinlauri

20 min 0-3 Aatu Piiroinen

Joukkueen vastuuvalmentaja Esa Haanpää ei peitellyt tyytyväisyyttään joukkueen esitykseen.

– Kaikki meidän maalimme syntyivät tosi hyvillä laukauksilla. Peluutettiin tänään isoa ryhmää niin, että saatiin kaikille peliaikaa ajatellen jatkopelejä. Pelissä meillä oli selkeä pallonhallinta. Meillä oli paikkoja tehdä useampikin maali, mutta hyvistä tonteista huolimatta tänään ei uponnut enempää, aloitti Haanpää.

– No, hyökkäyspeliä ei nyt ole vielä harjoiteltukaan tässä jaksossa, mutta silti saimme luotua paikkoja tosi paljon. Puolustaminen toimi suht hyvin koko pelin ajan, vastustajalla oli yksi laukaus meidän maalia kohti, joten maalivahdit pääsivät tänään helpolla. Loput laukaisuyritykset menivät sitten ohi tai ne saatiin blokattua, jatkoi Eski.

– Ensimmäinen peli on aina vaikea. Nytkin pelissä oli toisella jaksolla lyhyt huono hetki jossa pallo poltti jaloissa liekö vaihtorumba vaikuttanut asiaan. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonlopun GBK-peliin, Haanpää lisäsi.

Ensi viikon sunnuntaina SJK-juniorit siis kohtaa GBK/FC Ylivieska YJ:n Wallsport Areenassa. Ottelu alkaa klo 10:45 sunnuntaina.