PKKU vei P13-turnauksen

Keravan ja Tuusulan alueelta tuleva Pallokerho Keski-Uusimaa osoitti jälleen tekevänsä hurjan laadukasta juniorityötä. Seura vei SJK-junioreiden järjestämän P13-ikäluokan turnauksen nimiinsä ilman tappioita ja voitti vielä finaalissa Vaasan Palloseuran selvin 3-0 (1-0) -lukemin turnauksen loppuottelussa.

Päivä alkoi kamppailulla sijoista 7.-8. Porilainen Musan Salama otti selvän 5-0 (1-0) -voiton Wasa Fotbollsakademista esittäen parhaita otteitaan turnauksessa. WFA jäi tällä erää ilman pisteitä ja voittoja turnauksessa. MuSan saldo oli voitto, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Eilen pettymyksiä kokenut isäntäseura SJK-juniorit kohtasi FC Espoon kamppailussa sijoista 5.-6. Matsi oli tasainen, kuten sopi olettaakin. Kummallakin oli paikkoja viimeistellä, mutta tarkkuus ei riittänyt SJK:n ylärimalaukausta enempään. Näin mentiin pilkkukisaan, jonka SJK vei lopulta lukemin 3-2 sijoittuen viidenneksi.

Pronssiottelussa pelattiin edellisen matsin tavoin hyvää ja tasaista futista. Ensimmäisellä puoliajalla jyväskyläläinen Holstin Dynamo meni johtoon Ylöjärven Ilves/Lempäälän Kisa yhdistelmää vastaan, mutta toisella puoliajalla pirkanmaalaiset tasoittivat ja näin tässäkin koitoksessa päädyttiin pilkkukisaan. Siitä muodostuikin melkoinen trilleri. Turnauksessa rankkukisa käytiin kolmella laukojalla. Kolmen ensimmäisen laukojan jälkeen oltiin tasoissa 2-2, sillä molemmilta joukkueilta löytyi torjuntoihin venyneet veskarit.

Sen jälkeen jatkettiin tasatahtiin niin, että tilanteessa 9-8 jyväskyläläisille, nähtiin ratkaisu kun YIlves/LeKi -pelaaja ei onnistunut maalinteossa. Näin turnauksen pronssipytty matkasi Jyväskylään.

Finaalissa mentiin hyvä aikaa maalittomasti, mutta PKKU tuntui olevan hallitsevampi osapuoli läpi kamppailun onnistuen kertaalleen maalinteossa ennen puoliaikaa. Toisella puoliajalla punanutut jatkoivat vahvaa tekemistään voittaen finaalin lopulta 3-0 (1-0).

Turnauksen kuvagalleriat valmistuvat alkuviikosta ja sieltä sitten löytyy kuvia jokaisesta matsista. Osoite on www.sjkjuniorit.kuvat.fi

Perjantai 18.03.202201. 16:00 SJK-juniorit – WFA 4-1 (2-1)02. 17:15 Musan Salama – VPS-j YJ 0-4 (0-2)03. 18:30 HoDy – PKKU 0-3 (0-1)04. 19:45 YIlves/Leki- futis YJ – FC Espoo 2-0 (2-0)

Lauantai 19.03.202205. 09:00 WFA – HoDy 1-8 (1-3)06. 10:15 FC Espoo – VPS-j YJ 1-1 (0-1)07. 11:30 PKKU – SJK-juniorit 1-1 (0-1)08. 12:45 YIlves/Leki- futis YJ – Musan Salama 2-2 (2-1)

09. 16:00 PKKU – WFA 3-2 (2-0)10. 17:15 VPS-j YJ – YIlves/LeKi 2-0 (1-011. 18:30 SJK-juniorit – HoDy 0-2 (0-1)12. 19:45 Musan Salama – FC Espoo 3-3 (1-2)

Sunnuntai 20.03.2022Sijoitusottelut13. 7.-8. 09:00 MuSa v WFA 5-0 (1-0)14. 5.-6. 10:15 FC Espoo v SJK-juniorit 0-0 rpk 2-315. 3.-4. 11:30 YIlves/LeKi v HoDy 1-1 (0-1) rpk 8-916. 1.-2. 12:45 PKKU v VPS 3-0 (1-0)