SJK-juniorit ja Pihlajalinna yhteistyöhön!

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. SJK:n edustusjoukkue julkaisi 3. helmikuuta yhteistyöuutisen Pihlajalinnan kanssa. Nyt myös Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit Ry on solminut yhteistyösopimuksen Pihlajalinnan kanssa kausille 2022 – 2024.

Pihlajalinna tarjoaa SJK-junioreiden pelaajille, taustoille ja näiden perheille kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut, laboratoriotutkimukset sekä kuvantamistutkimukset (ultraääni, röntgen ja magneettikuvaus) sekä kliinisfysiologiset tutkimukset.

Lisäksi Pihlajalinnan tarjoaa urheilijoiden käyttöön ravitsemusasiantuntijan, urheilupsykologin ja urheilufysioterapeutin palvelut.

Merkittävimpänä yhteistyön muotona SJK-junioreiden ja Pihlajalinnan välillä on Pihlajalinnan bonusohjelma. Seuran pelaajan, taustahenkilön tai perheenjäsenen rekisteröidyttyä Pihlajalinnan bonusohjelmaan Seinäjoen Jalkapallokerho-junioreiden alle, jokainen käynti edistää käyttäjän terveyttä ja kerryttää tuloa seuralle.

Tutustu ohjelmaan osoitteessa www.pihlajalinna.fi/bonus tai mene suoraan puhelimen sovelluskauppaan ja lataa Pihlajalinna Terveyssovellus. Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksellasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman nelinumeroisen PIN-koodin, jolla kirjaudut jatkossa. Klikkaa sovelluksen alareunan valikosta Bonus, valitse “seurasi” valikosta ja liuta oikealle alla oleva liittymispainike. Liitä perheenjäsenesi mukaan syöttämällä kunkin henkilötunnus.

Tästä kurkkimaan Veikkausliigapuolen uutista!