SJK-juniorit ja Synsam yhteistyöhön

Synsam Group on pohjoismainen, yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa. 

SJK-juniorit ja Synsam ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Synsam tarjoaa SJK-junioreiden jäsenille tuotteita edulliseen hintaan. 

• Synsam Lifestyle -sopimuksenkuukausimaksusta -25%• Silmälaseista -25%• Aurinko- ja urheilulaseista -25%• Piilareista ja piilarisopimuksesta -30%• ilmaiset silmälasit alle 14 -vuotiaille lapsille.(Huom! Kehykset 70,00 euroon asti + peruslinssit ilman pintoja).• ilmaiset urheilulasit näönkorjausta tarvitseville 5-12-vuotiaille lapsille.Huomiothan, että optikko ei voi määrätä silmälaseja alle 8-vuotiaille → tarvitaan silmälääkärinresepti.

Asioidessasi Synsam Ideaparkissa Seinäjoella, kirjaamme myymälässä ostohyvitysbonuksetvalitsemallesi joukkueelle seuraavasti: Synsam Lifestyle -sopimuksesta kertakorvaus 20€ (eikoske piilolasisopimusta), sopimukseen kuuluvista vuosivaihdoista 10€ sekä ostokaupoista5% verottomasta myynnistä. Edut ja bonukset saat ilmoittamalla myymälässä ”SJK jabonusjoukkueesi”.