SJK-juniorit muisti Sami-Petteri Kivimäkeä

Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit Ry muisti SJK konsernin toimitusjohtajan paikan jättävää Sami-Petteri Kivimäkeä SJK-junioreiden pöytästandaarilla. Standaarin luovutti toiminnanjohtaja Jussi Saarijärvi

Kivimäki on SJK konsernissa työskennellessään ollut merkittävä linkki ja tekijä edustusjoukkueen ja junioreiden välillä. Hänen kanssaan yhteistyössä on kehitetty mm. yhteistä pelaajapolkua ja junnupäätyä edustusjoukkueen peleissä. Urheilupuolen lähentyminen toisiaan edustuksen, akatemian ja junioreiden osalta on myös merkittävä asia, jossa Sämpy on ollut mukana tekemässä. Viime kaudella käynnistetyt hallinnon- ja urheilutoimen yhteiset johtoryhmät ovat myös edesauttaneet yhteistyön kehittymistä.

Sämpyn toiminta sopii hyvin myös SJK-junioreiden arvoihin. Hänellä on ymmärrys Perheen merkityksestä ja erityisesti junioreiden ja edustuksen keskinäisriippuvuudesta. Kehittymisen osalta juniorit ovat tehneet yhä laajemmin yhteistyötä ja yhteinen toiminta on kehittynyt erinomaiseen suuntaan. Sämpyllä on myös ennakkoluuloton ja avoin suhtautuminen asioihin ja rohkeus toteuttaa uutta.

SJK-junioreiden pöytästandaarin symbolinen merkitys sopii hyvin myös juuri tähän muistamiseen. Pöytästandaari luovutetaan vuosittain seuran palkintojenjakotilaisuudessa vuoden SJK Perhe. SJK-juniorit toivottaa Sämpylle menestystä uusiin tehtäviin!