Urheilullista yhteistyötä

SJK-juniorit ja Kuortane Olympic Training Center, eli tuttavallisemmin Kuortaneen Urheiluopisto, ovat solmineet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen, joka kattaa kaudet 2022 – 2024.

Kuortaneen Urheiluopisto ja sinne valmistunut jalkapallohalli, I-Mediat Areena, tarjoavat erinomaiset puitteet talven turnauksille niin 8 vs 8 kuin 11 vs 11 peleissä. Urheiluopiston laadukkaat majoitus- ja ravintolapalvelut takaavat turnausolosuhteet myös kentän ulkopuolella.

SJK-juniorit järjestää talvikaudella eri ikäluokilleen yhteensä 6-8 turnausta Kuortaneella. Turnaukset ovat loistava tilaisuus saada hyvätasoisia pelejä talvikaudella omille junioreille, koska Urheiluopisto olosuhteineen houkuttelee joukkueita laajasti koko valtakunnan alueelta.

Turnausten lisäksi SJK-juniorit järjestää keväällä omille junioreille ja seurayhteisön junioreille viikonlopun kestävän seurayhteisöleirin, joka kerää n. 100 henkilöä viikonlopun ajaksi Kuortaneelle jalkapallon ja muiden vapaa-ajan aktiviteettien pariin.

Seuran vanhimmille junioreille eli C14- ja C15 ikäluokalle järjestetään Kuortaneella keväällä ja syksyllä yläkoululeirit, jossa halukkaat pelaajat majoittuvat, treenaavat sekä opiskelevat kolmen päivän ajan Kuortaneen urheiluopiston olosuhteissa.

Yhteistyö Kuortaneen Urheiluopiston kanssa palvelee erinomaisesti SJK-junioreiden pelaajapolun kehittämistä.