Vierasreissu cupissa

VeikkausTV:ssä livenä suoritetussa Suomen Cupin  arvonnassa SJK-juniorit tulee matkustamaan kilpailun ensimmäisellä kierroksella vierasotteluun. Järin pitkää pelimatkaa ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Peter Lundström ja Tomi Leivo-Jokimäki Suomen Palloliitosta nostivat vastustajaksi Nelosessa pelaavan Lapuan Virkiän.

Suomen Cup on tälle kaudelle saatu heräteltyä uuteen nousuun ja mukana on yli 300 joukkuetta. Tämähän on kaikille jalkapalloromantikoille juuri se, mitä on odotettu ja toivottu pitkään.

Joukkueet ovat viimeksi olleet vastakkain Suomen Cupissa kaudella 2006, jolloin SJK-juniorit esiintyi vielä Törnävän Pallo -55:n nimellä. Ottelu pelattiin Kiviristin kentällä, eikä jatkoajalta vältytty, sillä maaleja mätettiin ihan huolella. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla TP-55:n Tiitus Lehtinen tasoitti ottelun numeroihin 3-3. Jatkoajalla vieraat menivät menojaan voittaen matsin lopulta 6-3.

Palloliitto on toivonut, että ottelut pelattaisiin mahdollisimman nopealla aikataululla. Mikäs tässä on odotellessa ensimmäisen kierroksen kamppailua!

Myös Kutosessa pelaava Apollo, joka on SJK-junioreiden nimen alla, osallistuu Suomen Cupiin. Heillekin mätkähti vierasreissu ja vastassa on FC Ylivieska/2.

Täältä puolestaan löytyy koko arvontatulos Suomen Palloliiton sivujen kautta.