Voitolla Liiga Pohjoiseen

SJK-junioreiden T13-joukkue eteni Liiga Pohjoisen karsintalohkostaan ristiinkarsintaan toisen lohkon kolmosta, eli Haapajärven Kiiloja vastaan. Lohkokakkosena SJK-juniorit sai karsintaottelun kotikentälleen Wallsport Areenaan. Matsi pelattiin eilen lauantaina ja sen jälkeen tytöt saivat juhlia etenemistä kesän Liiga Pohjoisen matseihin.

SJK-juniorit v Haapajärven Kiilat 3-0 (1-0)30 min 1-0 Olivia Jaakkola37 min 2-0 Pinja Vainio57 min 3-0 Olivia Jaakkola

Ensimmäinen maali odotutti itseään tuskallisen kauan, mutta tuli juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua Olivia Jaakkolan viimeistelemänä. Toisen puoliajan alkupuolella Pinja Vainio vei joukkueensa kahden maalin johtoon ja vielä ennen loppua Jaakkola kaunisteli päätösnumeroiksi 3-0.

Ottelun hallitsijasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Joukkue on nyt pelannut karsinnoissa yhteensä neljä ottelua häviämättä niistä ainoatakaan. Kahden voiton lisäksi tulivat tasapelit alkulohkon voittanutta Malax IF:ää ja WFA/VIFK YJ:tä vastaan. Etenkin jälkimmäisessä joukkue venyi hienosti kahden maalin takaa tasoihin ja jatkokarsintaan.

Tästä on mukava jatkaa kovaan liigaan kevääksi, testaamaan idän ja pohjoisen joukkueet.