Yksi jakso riitti helposti

SJK-junioreiden P15-juniorit aloittivat Ykkösen Lohko C:n pelit hiukan koleahkossa kevätsäässä Kyrkösjärven tekonurmella. Voisi ehkä sanoa valitettavasti, sillä oikeasti joukkueen taitotaso on kuitenkin sitä luokkaa, että ryhmän pitäisi pelata Liiga Pohjoisen matseja.

SJK-juniorit v FF Jaro 5-1 (4-0)06 min 1-0 Daniel Huttunen08 min 2-0 Eetu Suopuro35 min 3-0 Lassi Harju40 min 4-0 Lassi Rintamäki51 min 5-0 Lassi Harju64 min 5-1 Jordan Snellman

Käytännössä matsi pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan ohi jo kahdeksan peliminuutin jälkeen kotijoukkueen hankkiuduttua kahden maalin johtoon Daniel Huttusen ja Eetu Suopuron maaleilla.

Koko ensimmäinen puoliaika oli SJK-junioreiden dominointia vieraiden päästyä vain pari kertaa hätyyttelemään isäntien maalia. Oikeastaan vierasjoukkueen saumat muodostuivat isäntien pienestä huolimattomuudesta, sillä sen verran tasoeroa joukkueilla oli.

Kamppailun kolmannen ja viidennen maalin kävi iskemässä juuri maajoukkuekutsun saanut kapteeni Lassi Harju laitapakin tontiltaan. Ennen taukoa Lassi Rintamäen laukaus tai liekö ehkä keskitysyritys yllätti totaalisesti vierasjoukkueen veskarin leijaillen takakulmaan.

Toinen puoliaika taisikin sitten olla enemmän pelailua kuin hampaat irvessä taistelua, sillä Harjun toisen maalin jälkeen kotijoukkueen suurin into oli käytetty ja vain vieraiden Jordan Snellmanin osuma ehosteli loppunumeroita.

On aika mielenkiintoista seurata, millaisia numeroita tulevissa matseissa ylipäätään nähdään tässä sarjassa, sillä FF Jaro oli ensimmäisessä ottelussaan murjonut Ilmajoen Kisailijat peräti 17-0. Herää kysymys ketä moinen oikeastaan palvelee. No, nähtäväksi jää, mitä tuleman pitää.

SJK-junioreiden seuraava matsi pelataan keskiviikkona 4. toukokuuta vieraissa Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan. Seuraava kotimatsi puolestaan pelataan vasta 19. toukokuuta, sillä näiden kahden ottelun välissä SJK-juniorit reissaa Vaasaan FC Kiiston vieraaksi.