Nollanelosille murskavoitto

SJK-j – KieHa 7-0 (4-0)

02 min 1-0 Daniel Hietala

05 min 2-0 Miro Koskiniemi

11 min 3-0 Atte Kiviluoma (rp)

14 min 4-0 Eemeli Isoaho

52 min 5-0 Eero Aaltonen

54 min 6-0 Atte Kiviluoma

58 min 7-0 Elari Hautamäki

SJK-junioreiden nollaneloset päättivät kautensa Linnanpuistossa kukistamalla Ähtärin Kiekko-Haukat C14-ikäluokan Kakkosen päätöskamppailussa murskaavasti 7-0.

Joukkue sijoittui ikäluokan Kakkosessa sarjataulukon piikkipaikalle kahden pisteen erolla ennen VIFK:n nollakolme -poikia voitettuaan kahdeksasta ottelustaan kuusi.

KieHaa vastaan maalijuhlat osuivat kahteen rupeamaan. Ensin kotijoukkue tulitti 12 minuutin sisään neljä maalia, joista vastasivat Daniel Hietala ottelun toisella minuutilla, Miro Koskiniemi kolme minuuttia edellisestä, Atte Kiviluoma rankusta 11. minuutilla ja Eemeli Isoaho kolme minuuttia pilkusta. Näin tauolle mentiin 4-0 -numeroissa.

Toinen setti puolestaan puolestaan mahtui kuuteen minuuttiin toisella puoliajalla Eero Aaltosen aloitettua sen 52. minuutilla tekemällä 5-0. Kaksi minuuttia myöhemmin Atte Kiviluoma teki ottelun toisen maalinsa ja karkelot päätti Elari Hautamäki 7-0 -osumallaan 58. minuutilla.