P13 Musta hävisi

P13 Musta hävisi Vaikka TP-Seinäjoen P13 Musta menikin Piirisarjan II divisioonan ottelussa johtoon Jalasjärven Jalasta vastaan, käänsi hyvällä asenteella ja energialla otteluun tullut vierasjoukkue ottelun Kivistössä edukseen numeroin 3-1 (1-1).Joona Ala-Hukkala laukoi isännät johtoon kahdeksan minuutin pelin jälkeen, mutta Jalas tasoitti taukonumeroiksi 1-1 jo 14. minuutilla rankkarista. Toisella puoliajalla vieraat tekivät 41.minuutilla johtomaalin maalinedustaruuhkasta ja vain viisi minuuttia myöhemmin kulmurin jälkitilanteesta painui pallo omasta pelaajasta verkkoon. Jalas pystyi prässäämään kotijoukkueelta tilan ja ajan pois. Peli oli ajoittain aikamoista räiskimistä molemmilta joukkueilta sillä kentän kovalla pinnalla pallo pomppi levottomasti eikä kontrolloiduista suorituksista päästy nauttimaan.