Vain pelikokemusta

SJK-j v JIPPO 0-3 (0-2)

Vaikka SJK-juniorit pelasi B-junioreiden I divisioonan kotiottelussaan ihan kelpo matsin, olivat numerot silti vieraille selvät. Oikeastaan ne imartelivat ensimmäisen puoliajan myötätuuleen pelannutta joensuulaista vierailijaa.

Vaikka numerot olivat vieraille puoliajalla jo 2-0, kotijoukkueella oli aivan yhtä hyvät saumat tehdä maaleja ja periaatteessa jopa johtaa peliä. Tiellä oli mm. ylärima, joka esti maalinteon jo maalittomassa tilanteessa.

Vaikka pistetili ei tässäkään kamppailussa vielä avautunut, ei nuoren C15-junnuista pääsääntöisesti koostuvan joukkueen ole mitään syytä pukeutua säkkiin.

Toisella puoliajalla vieraat lisäsivät johtoaan vain rankkarista. Numerot olivat, kuten jo tuli todettua, selkeät, mutta peli ei kuitenkaan.

Erinomaistahan tässä on se, että nämä pelit ne kasvattavat. Vastustajat ovat järjestään, niin tänäänkin, isompia ja fyysisempiä. Jatkossa SJK-junioreidenkin pojat kasvavat ja pelaavat samanikäisiä ja kokoisia vastaan.