A-junnut lähellä nousua

A-junnut lähellä nousua VPS – TP-Seinäjoki 0-2 (0-1)TP:n maalit: Jussi Kankaanpää, Olli Rintamäki rp.TP-Seinäjoen A-juniorien nousu SM-sarjaan on hyvin lähellä, kun joukkue otti Ykkösen pohjoislohkossa neljännen peräkkäisen voittonsa kaatamalla vieraskentällä Vaasan Palloseuran. Viimeisestä kotiottelusta Kuopion Kingsiä vastaan riittää piste nousujuhliin.Ensimmäinen puoliaika Palosaaren kentällä oli melko tasainen, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selvemmin oranssipaidat ottivat pelin haltuunsa. Avausmaali syntyi sopivasti juuri ennen taukoa Jussi Kankaanpään tykitettyä maalin edestä pallon kotijoukkueen verkkoon Ville Kukkasen oltua hyvin tilannetta järjestelemässä.Toisella puolikkaalla TP loi ainakin puoli tusinaa erinomaista maalipaikkaa, mutta varsinkin Kankaanpäällä oli huono tuuri viimeistelyssä pallon nuollessa tolppaa pariin otteeseen. Kukkasen antamista tarkoista kulmapotkuista topparikaksikko Rami Sariola – Anssi Syrjämäki pääsi kumpikin kertaalleen puskemaan vapaasti, mutta ilman tulosta. VPS:n paras pelaaja löytyikin maalipuiden välistä, ilman muutamia huipputorjuntoja tulos olisi ollut vieraille selvempi. Ottelun lopullisesti ratkaissut toinen osuma syntyi rangaistuspilkulta, kun vaasalaiset joutuivat kaatamaan Olli Rintamäen alueella. Mies itse upotti pallon varmasti alanurkkaan.TP-Seinäjoki: Matti Tervasmäki, Teemu Rajala, Anssi Syrjämäki, Rami Sariola, Timo Rauhala, Ville Kukkanen, Jere Jääskeläinen, Ville Pakkala, Sami El-Bash, Olli Rintamäki, Jussi Kankaanpää (vaihdosta: Teemu Vilppola, Teemu Ala-Lahti, Juuso Pitkäranta, Ilpo Tuulari, Juha Kangasluoma)