B-junnut taistelee sarjapaikasta

B-junnut taistelee sarjapaikasta TPV – TP-Seinäjoki 2-3 (1-2)TP:n maalit: Tommi Haanpää 2, Samir BouroussiTP-Seinäjoen B-juniorit eivät luovu ilmaiseksi SM-sarjapaikasta. Tärkeä vierasvoitto Tampereella ja JJK:n tappio nosti oranssipaidat putoamisviivan yläpuolelle ennen kahta viimeistä kierrosta.TPV-ottelun alussa TP oli kuitenkin pahasti kipsissä ja kotijoukkue siirtyi melko nopeasti johtoon. Pikku hiljaa vieraat pääsivät peliin mukaan ja vajaan puolen tunnin kohdalla Samir Bouroussi tasoitti lukemat pelattuaan hyvän seinän Jaakko Lammen kanssa. Pari minuuttia tästä ja Vili Rajamäki syötti Tommi Haanpää läpi ja numeroiksi 1-2.67. minuutilla kotijoukkue tasoitti kulmapotkun jälkitilanteesta, mutta TP pystyi vielä nousemaan voittoon peliajan loppuminuuteilla Haanpään karattua jälleen läpi, tällä kertaa Saku Koskisen syöttäessä.Luotettavana toppari Jukka Ahola oli Haanpään ohella TP:n parhaimmistoa pitäen joukkuetta pystyssä heikkoina hetkinä, kun TPV sai painetta vieraiden puolustukseen.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Niko Nauholz, Jukka Ahola, Juho Pajula, Vili Rajamäki, Karri Hiirikoski, Jaakko Lampi, Jyri Reinilä, Saku Koskinen, Samir Bouroussi, Tommi Haanpää (vaihdosta: Niko Lehdontie, Jarno Takamäki, Ilkka Jaatinen)