A-junnut ratkaisi toisella jaksolla

A-junnut ratkaisi toisella jaksolla TP-Seinäjoen A-juniorit nappasivat toisen kotivoiton muutaman päivän sisällä Ykkösen pohjoislohkossa. KPV kaatuu aurinkoisella mutta tuulisella tekonurmella 5-2 (1-1) toisen jakson maalijuhlien jälkeen. Ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tasaista vääntöä, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä hallitsevampi oranssipaitainen kotijoukkue oli.Anssi Salli ja Henri Salo häärivät kotijoukkueen tehomiehinä. Salli maalasi kahdesti ja syötti yhden, Salon saldona oli kolme maalisyöttöä. Juha Kangasluoma, Olli Rintamäki ja Jukka Oksanen pääsivät myös pöytäkirjaan maalintekijöinä. Vaikka ottelu ratkesi lopullisesti vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana, oli TP:llä jo tätä ennen hyviä tekopaikkoja.