Ajax vei pilkuilla

Sunnuntaina ottelut tarjosivat mukavia kamppailuja joista osa oliu todella vauhdikkaita ja laadukkaita. Aamupäivän peleissä ratkottiin lohkojen sijoitukset ja sitä kautta joukkueiden vastustajat iltapäivän viimeisiin koitoksiin.

VJS eteni erinomaisen hyvä matsin jälkeen finaaliin kaadettuaan JJK:n 1-0. Samoin numeroin kukisti pouolestaan Ajax isäntäjoukkueen ratkaisumaalin tultua pilkusta.

Sijoituspeleissä Ilves sai tylyä kyytiä WFA:lta numeroin 9-1, TuNL/KaaPo puolestaan karkasi FF Jarolta 5-1 -numeroihin.

Pronssiottelussa SJK-juniorit nappasi ensimmäisen puoliajan lopussa kahden maalin johdon pystyen myös puolustamaan sitä toisella jaksolla. Loppunumerot kotijoukkueelle 2-1.

Finaaliss anähtiin juuri niin jännittävä ja tasokas ottelu kuin sopi olettaakin. Ajax meni johtoon ensimmäisellä puoliajalla, mutta VJS tasoitti toisella. Lopulta turnausvoitto lähti Kempeleeseen rankkareilla.