Joulukalenterin luukku No 16

Joulukuuta on takana jo reilut kaksi viikkoa. Tänään sunnuntaina joulukalenterin luukusta kurkistaa jo jokin aika sitten loppuneen bingon ikkuna. Tämmöistä luukusta no 16.

Seuratoiminta on jatkuvaa tulonlähteiden etsintää. Niin myös takavuosina, kun bingo alkoi lyödä läpi koneellisena. Niemen Paavo, silloinen seuran puheenjohtaja, Matti Tuomisto ja Erkki Väliharju lähtivät tutustumaan Kokkolaan KPS:n bingoon ja siitähän seurasi, että TP:lle hommattiin myös ns. automaattibingo, vaikka kukaan seuran silloisista hallituksen jäsenistä ei tiennyt hippuakaan miten bingo toimii.

Kalusteita haalittiin sieltä sun täältä. Mm. silloisen Sokoksen kahvion kalusteita roudattiin Maakuntatalon (nyk. Marilyn, aiemmin Seinäjoen uimahalli) alakertaan, jossa avattiin Pallobingo. Bingon suosio nousi ja TP perusti toisen bingon vanhalle torille. Keskusbingo toimi yläkerrassa ja seuran toimisto alakerrassa.

Näin mentiin useita vuosia kunnes bingon suosio hiipui. Pallobingo lopetettiin ja kun Keskusbingon eteen suunniteltiin uutta rakennusta, päätti seura lopettaa myös Keskusbingon ja myös toimistotilat siirrettiin Puskantielle Sarajärven Raipelta vuokrattuun tilaan. Bingotoiminta loppui Seinäjoelta kun hiljattain Jussibingokin lopetti toimintansa.