Akatemialle avaustappio Kuopiossa

Akatemialle avaustappio Kuopiossa TP-Seinäjoen Akatemia avasi kautensa vierasottelulla Kuopiossa, jossa kotijoukkue KuPS Akatemia vei SM-sarjan pisteet ensimmäisen puoliajan maaleilla 2-0 (2-0). TP:llä pelaamattomuus näkyi otteissa, KuPS:lle ottelu sen sijaan oli jo akatemiasarjan kolmas tänä syksynä. Asennepuolellakin oranssipaidoilla jäi tiistaina petrattavaa."Eka jakso oli oikein nihkeä ja homma meni vähän kävelyksi. Toisella puoliajalla oltiin aktiivisempia ja pelattiin ihan tasapäisesti vastustajan kanssa. Kaiken kaikkiaan pääasia oli kuitenkin saada kausi ja pelit käyntiin", TP:n valmentaja Asko Ristimäki kommentoi.Jukka Ahola oli vierasjoukkueen valopilkkuja hyvällä esityksellään keskuspuolustuksessa, samoin Petri Välimäki esitti muutaman hyvän torjunnan avausjaksolla. 1-0 syntyi komealla kaukovedolla yläputken kautta ja toinen merkittiin TP:n omaksi maaliksi.