APV sai kyytiä

APV sai kyytiäTP-Seinäjoen ysiseiskojen oranssi joukkue kaatoi Raviradan viheriöllä pelatussa ottelussa Alavuden Peli-Veikot 5-0 (4-0).
Ensimmäisen puoliajan joukkueet saivat pelata vielä inhimillisissä olosuhteissa ja TP-Seinäjoki pyöritti peliään välillä melko mukavastikin. Maalipaikkoja luotiin tasaisin väliajoin ja lisäosumiin olisi ollut paikkoja useammankin kerran monella pelaajalla.
Kotijoukkueen osumista ottelussa vastasivat kahdesti maalanneen Joonas Lepistön lisäksi kertaalleen osuneet Tommi Luopajärvi, Mikael Malmi ja Jesse Välimäki.
Toisella jaksolla pelin tempo laski kovan rankkasateen takia. Mitään hienouksia ei toisella jaksolla enää nähty. No, summa summarum toinen peli ja omiin ei ole vielä mennyt maaliakaan.
Pelit jatkuvat oranssilla joukkueella jo huomenna perjantaina paikallisottelulla Sisua vastaan.