Ysinelosille tappio Kokkolassa

Ysinelosille tappio KokkolassaTeePeen ysineloset kokivat katkeran ja erittäin niukan 2-0 (0-0) tappion Helatorstaina 21.5. Kokkolassa pelatussa ottelussa GBK:ta vastaan.
Hiukan vajaalla miehityksellä matkaan lähtenyt TP taisteli kovassa rankkasateessa erittäin urhoollisesti. Peli alkoi hyvällä temmolla ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. GBK loi muutaman vaarallisen tilanteen jo alussa, mutta TP:n hienosti pelannut puolustus ja maalivahti Miko Saarela hoitelivat paikat esimerkillisesti. Peli pelattiin vain yhdellä tuomarilla ja niinpä muutamia paitsioita – tai ei paitsioita – oli vaikea tuomita. Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty.
Toinen puoliaika alkoi TP:n kannalta synkästi, sillä jo melko alussa GBK teki kaksi nopeaa osumaa. Sillä hetkellä TP kuitenkin heräsi yrittämään ja peli painettiin väkisin GBK:n päätyyn. Punavalkopaitainen kotijoukkue piti maalinsa puhtaana lähinnä roiskinnan, ajanpeluun ja tiiviin puolustuksen ansiosta. Toisen puoliskon loppu oli TP:n pojilta loistavaa taistelua ja yritystä, mutta tällä kertaa se ei sateisella kentällä kuitenkaan riittänyt.
TP ansaitsee erityismaininnan loistavasta asenteesta, joka piti myös turhauttavassa tappioasemassa. Muutaman pelaajan puuttuminen saattoi häiritä, mutta apuun kutsutut ysivitoset hoitivat tonttinsa esimerkillisesti.
Kokoonpano: 1 Miko Saarela, mv (12 Atte Mäkelä, mv 55"), 10 Pekka Jaskari, 13, Roope Takala, 25 Sammy Saarinen, 32 Raitt Peltoja, 16 Miika Eronen, 37 Aleksi Ahde, 14 Panu Leppä, 11 Matti Rajala, 8 Juha Laitila, 31 Aleksi Aho, 30 Saku Pikkarainen, 29 Jesse Sarajärvi (95), Jaakko Vihanta (95).
Jutun koostivat ysinelosten koko joukkue paluumatkalla Kokkolasta. Kirjurina toimi Aleksi Ahde.