Avauspiste Tampereelta

Avauspiste Tampereelta11.05. TPV – TP-Seinäjoki 1-1 (1-0)13 min 1-0 Joni Lehtonen (rp)90 min 1-1 BetinhoTP:n ensimmäinen vierasottelu Tampereella TPV:tä vastaan oli TP:n hallintaa. Ensimmäisellä puoliajalla 13. minuutilla TP:n maalivahti J-P Kivimäki joutui kaatamaan TPV:n hyökkääjän ja erotuomari vei pallon pilkulle. TPV:n Joni Lehtonen laittoi pallon maaliin ja tilanne oli 1-0 kotijoukkueelle.Sen jälkeen TPV:llä ei ollut enää paikkoja lisätä johtoaan. Myöskään TP:llä ei varsinaisia maalintekopaikkoja ollut ennen kuin 81. minuutilla, kun Arto Jalasvaara pääsi kasvotusten vastustajan maalivahdin kanssa, mutta tämä nappasi pallon kiinni.75. minuutilla TP-luotsi Asko Ristimäki teki kaksi vaihtoa. Marcelo Nuñes ja Pasi Oksanen jättivät kentän ja tilalle kärkeen meni Janne Järvinen ja vasemmaksi puolustajaksi uusi englantilaisvahvistus Warren Kenna.Erotuomarin antamalla lisäajalla Warren Kenna antoi nappisyötön Betinhon päähän ja tämä tasoitti tilanteeksi 1-1. TP:n toinen "engelsmanni" Chris Cleaver pelasi koko ottelun. Valmentaja Ristimäki oli jälleen tyytyväinen pelaajien esityksiin ja sanoi joukkueen lähtevän nälkäisenä ensi sunnuntaina "keskarille" saalistamaan Pallo-Iirojen päänahkaa.