B/2 tasatahtiin

SJK-juniorit B/2 – VIFK White 1-1 (0-1)

06 min 0-1 Leart Boshnjaku

45 min 1-1 Ville Rajala

SJK-junioreiden B/2 ja VIFK White päätyivät tasapeliin Prunttimäen viheriöllä kotijoukkueen onnistuttua tasoittamaan vierasjoukkueen heti ottelun alussa hankkima johto toisella puoliajalla.

– VIFK:n agressiivinen yläalueen prässi vaikeutti pelin avaamista. Välillä maltettiin kierrättää ja löytää välit avata peli, ajoittain vähän hätäiltiin ja VIFK pääsi iskemään vastaan, kävi valmentaja Jukka Liikala ottelua läpi.

Vierasjoukkueen osuma syntyi tilanteenvaihdosta. SJK-junioreiden keskikenttä hävisi pallon keskialueella ja vielä päälle päätteeksi tuli liukastuminen puolustajalle. Näin pääsi vieraiden Leart Boshnjaku läpiajoon ja viimeisteli helposti maalin. Kello oli ehtinyt vasta ottelun kuudennelle minuutille.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue pystyi kyllä syöttämään keskialueella hyvin ja kääntämään peliä. Murtautumisvaiheessa ei kuitenkaan löytynyt kombinaatioita joilla olisi päästy maalipaikoille.

Toisella puoliajalla isännät pitivät palloa vielä enemmän ja kykeni luomaan maalipaikkojakin. Tasoitusmaali oli Ville Rajalalta hieno vasemman jalan laukaus 20 metristä ylänurkkaan.

– Johtomaaliinkin oli ihan kohtuullinen paikka, kun Lauri Polari pääsi murtautumaan laidalta ja antamaan hyvän käytäväpallon maalille. Matias Kalliomäen viimeistely – yritys meni vain muutaman metrin tyhjän maalin yli, harmitteli Liikaoja.

Toki lopussa oli vieraillakin paikkansa ratkaista kamppailu, sillä kulmurista pusku osui yläputkleen.

– Kokonaisuutena tämä hyvätempoinen peli, pystyttiin liikuttamaan palloa hyvin, vaikka vastustajalla oli hyvä ja aggressiivinen prässi, tiivisti Liikaoja tunnelmat.