B/2:lla kärkikamppailu

SJK-junioreiden B/2-joukkueella on todellinen kärkimatsi keskiviikkona, jolloin edessä on "vieraspeli" sarjassa kakkosena olevaa isäntäjoukkue Sepsi-78:aa vastaan Prunttimäen viheriöllä Vaasan Piirin II divisioonassa.

Joukkueella on todellinen härkäviikko, sillä maanantain siirretyssä ottelussa VIFK Blue sai julmaa kyytiä numeroin 10-0 ja edessä on vielä sunnuntaina toinen siirretty oittelu Ilmajoen Kisailijoita vastaan vieraskentällä.

Isäntäjoukkue on kärsinyt vain yhden tappion, joka tuli kotiottelussa sarjan nelosta, Sporting Kristinaa, vastaan numeroin 4-1. Lisäksi joukkue joutui tyytymään 2-2 -tasapeliin Vaasassa VIFK Whitea vastaan.

Yksi tappio on myös SJK-junioreilla ja se tuli kotikentällä sarjakärki VPS-j/3:lle samoin 4-1 -numeroin kuin Sepsi-78 hävisi Sportingille. VPS-j/3 ei ole toistaiseksi menettänyt pistettäkään, mutta se kohtaa juuri sininutut toiseksi viimeisessä pelissään.

On hyvinkin mahdollista, että BSM-ryhmän vastuuvalmentaja, Jyri Hietaharju, pistää osan pojistaan tähän otteluun hakemaan pelituntumaa ennen sunnuntain tärkeää vieraspeliä Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan.

Joka tapauksessa luvassa on varmasti mielenkiintoinen koitos, joka alkaa klo 19.00 Prunttimäessä. Kaikki paikalle kannustamaan omiaan!