B-haastajat tappioitta

B-haastajat tappioittaTP-Seinäjoen B-junioreiden haastajajoukkue jatkoi tappiotonta putkeaan voittamalla sunnuntaina Iskmo-Jungsund BK:n Jouppilanvuoren tekonurmella numeroin 2-1 (0-0).
Ottelu oli ajoittain aikamoista vääntämistä ja osaltaan kotijoukkueen peliin varmasti vaikutti edellispäivänä pelattu tiukka matsi VIFK:n kanssa, joka painoi jaloissa.
Ensimmäinen puoliaika mentiin maaleitta ja vasta 56. minuutin kohdalla saatiin maalihanat auki Erno Ruismäen pistettyä kulmurin komeasti suoraan sisään.
Vastaavasti myös vieraiden erikoistilanne kulmasta tasoitti pelin 71. minuutin kohdalla.
Siitä ehti kuitenkin kulua vain pari minuuttia kun Jyri Korkea-aho vei jälleen kotijoukkueen johtoon loistavalla laukauksella.
Tunnelma alkoi tämän jälkeen lämmetä varsinkin I-JBK:n pelaajien osalta niin että lopulta kaksi pelaajaa poistui kahden keltaisen saattelemana kentältä, syynä tuomariston arvostelu.
Jari Vierikon valmentamat haastajat ovat aloittaneet kautensa todella mainiosti voittaen kahdesti kotona ja pelaten vieraissa kahdesti tasan, eli tappioton putki on venynyt jo neljän ottelun mittaiseksi.
Vielä puolitoista kuukautta sitten VIFK/2 otti helpon 6-0 -voiton samasta ryhmästä, joka nyt pelaa todella erinomaisesti. Voisi kai siteerata entistä maajoukkuevalmentajaa ja todeta, että eteenpäin on menty.
Kotijoukkue jaksoi loppuun asti ja otti kauden toisen voittonsa. Illan onnistujia oli paljon mutta maalissa Miko Saarela oli kyllä itse varmuus.