B helposti finaaliin

B helposti finaaliin TP-Seinäjoen B-juniorit selvittivät helposti tiensä ikäluokkansa piirin cupin finaaliin. Välieräottelussa Kauhajoen Karhu oli totaalinen vastaantulija. Loppunumerot 7-2 (5-0) imartelevat enemmän vieraita kuin tajuttoman määrän paikkoja hukannutta kotijoukkuetta, jonka hankkiutui parissakymmenessä minuutissa neljän maalin johtoon.Varsinkin isäntien kulmuritilanteet olivat vieraille myrkkyä, sillä yli puolet osumista syntyi kulmapotkujen jälkitilanteista. Ottelun avausmaalin teki 10. minuutilla Saki Koskinen ja 17. minuutilla Juuso Koskela viimeisteli 2-0. Vain minuuttia myöhemmin oli asialla Jaakko Lampi ja 20. minuutilla Teemu Penninkangas teki 4-0. Taukonumerot syntyivät Jesse Jääskeläisen viimeisteleminä 30. minuutilla.Toisella puoliajalla Teemu Penninkangas teki ensin 6-0 pelikellon ehdittyä 57. minuutille. Sen jälkeen Karhu kavensi, mutta 66. minuutilla oli Saku Koskisen vuoro tehdä illan toinen osumansa Raviradan hyisessä illassa. Karhu kaunisteli vielä loppunumeroita 75. minuutilla.Ottelussa ei voittajasta ollut epäselvyyttä ja nyt vain odotellaan, kuka tulee finaalissa vastaan.