B-junnuilla hieno esitys

B-junnuilla hieno esitys JJK – TP-Seinäjoki 0-2 (0-2)TP:n maalit: Tommi Haanpää, Karri HiirikoskiTP-Seinäjoen B-juniorit ottivat kaivatun avausvoiton SM-karsintasarjassa hienolla esityksellä. JJK jäi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla täysin TP:n jalkoihin, ja numerot olisivat voineet olla oranssipaidoille vielä selvemmätkin."Otettiin heti alusta lähtien ote itselle. Prässättiin JJK ahtaalle karvaamalla korkealta ja pystyttiin dominoimaan pelitapahtumia. Todella hieno peli koko joukkueelta", valmentaja Esa Haanpää pääsi viimein hehkuttamaan omiensa esitystä.Tommi Haanpää sai kauden maalihanat auki iskemällä vapaapotkusta puolen tunnin kohdalla 0-1. Vielä ennen taukoa Karri Hiirikoski riisti pallon vastustajalta ja laukoi komean ajon jälkeen tarkasti takanurkkaan vieraiden toisen osuman.Toisella jaksolla ottelu tasaantui, mutta TP:llä ei ollut joukkueena mitään hätää missään vaiheessa. JJK:lla ei juuri tekopaikkoja pelissä ollut.92-ikäluokan Niko Nauholz pelasi ensimmäisen ottelun TP:n avauskokoonpanossa vasempana pakkina ja onnistui tehtävässä erittäin hyvin.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Niko Nauholz, Jukka Ahola, Juho Pajula, Vili Rajamäki, Karri Hiirikoski, Jaakko Lampi, Jyri Reinilä, Saku Koskinen, Niko Lehdontie, Tommi Haanpää (vaihdosta: Ilkka Jaatinen, Samir Bouroussi, Jaakko Vähäpesola, Jarno Takamäki)