B-junnuilla kotiavaus

SJK-junioreiden B-junnujen kotiavaus Ykkösessä nähdään huomenna lauantaina Wallsport Areenassa alkaen klo 14.20, kun Kemin Palloseura saapuu vieraisille.

Ensimmäisellä ottelukierroksella KePS osoitti vaarallisuutensa ottamalla 3-1 -kotivoiton VPS-junioreista, eli missään tapauksessa vierailijaa ei voida aliarvioida millään tavalla.

Samaan aikaan SJK-juniorit kärsi kerrassaan inhottavan ikävän 1-0 -tappion vieraissa IFK Vasalle kotijoukkueen viimeisteltyä voittomaalinsa rangaistuspotkusta, jonka se sai ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä peliminuutilla.

– Varmasti on kova peli edessä kun KePS tulee vierailulle. He voittivat ensimmäisen pelinsä ja uskon, että vastaan tulee aggressiivinen ja fyysinen ryhmä. Meidän on pystyttävä vastaamaan tähän omalla nopealla pallon liikuttamisella, aloittaa joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju tulevan kamppailun pohdinnan.

– Viime sunnuntain VIFK-peli on käsitelty ja katsottu joukkueen kanssa siitä niitä asioita, joita voimme tehdä vielä paremmin, jatkaa Hietaharju.

Luonnollisesti tappiopelin jälkeen parannettavaa onkin. Asiaa ei pieni sairastelu millään tavalla tee helpommaksi.

– Pikku flunssa tosiaan kiusaa joukkuetta, mutta toivottavasti saamme pojat terveeksi viikonlopun peleihin, Hietaharju lisää viitaten myös sunnuntain Vitosen sarja-avaukseen, jossa Wallsport Areenaan saapuu puolestaan Korsnäs FF 2/Gazije.

– Me lähdemme peliin hyvällä itseluottamuksella, mutta silti nöyrästi. Treeneissä on ollut viikolla hyvä meininki ja me kyllä odotamme matseja oikein innolla, päättää Hietaharju.

Lauantain ottelu alkaa totuttuun tapaan klo 14.20 Wallsport Areenassa. Tervetuloa seuraamaan junnujen tekemistä.