B-junnuille helppo voitto

B-junnuille helppo voitto TP-Seinäjoen B-juniorit ottivat lopulta selvän ja helpon voiton Vaasan Piirin C15 –joukkueesta Wallsport Areenassa. Numerollisesti tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen kotijoukkue latoi kolme maalia voittaen harjoitusottelun lopulta 4-0 (1-0).Jo ennen maalikarkeloita Niko Nauholz kajautti komeasti yläputkeen. Avausmaali tuli juuri ennen taukoa Sami Viljasen lauottua suoraan ilmasta kulmurin sisään.Toisella puoliajalla ylös noussut toppari Henri Huilla lisäsi isäntien johtoa Mikko Ahosen puskettua kolmannen maalin. Miika Korpela täydensi maalitalkoot hienolla soolollaan.Kotijoukkue käytti todella laajaa materiaalia ottelussa. Vaasan Piirin valmennusryhmässä nähtiin myös VPS:n liigajoukkueessa pelaava TP-Seinäjoen kasvatti Jyri Hietaharju.