B-JUNNUILLE SM-HOPEAA!

B-JUNNUILLE SM-HOPEAA! TP-Seinäjoen B-juniorit tekivät paikallista jalkapallohistoriaa nappaamalla upean kauden päätteeksi hopeiset SM-mitalit. Tasapeli päätösottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan riitti ja sen joukkue myös kotiin hoiti 1-1 (0-1) -lukemin.Ensimmäinen jakso oli oranssipaidoille vaikea. Joukkue oli selvästi kipsissä eikä pystynyt pelaamaan läheskään omalla tasollaan. KuPS sai muutaman todella vaarallisen tekopaikan ja vartin kohdalla verkko soikin TP:n päässä, maalintekijänä Olli Valto.Tauon jälkeen kotijoukkue tuli kentälle eri ilmeellä ja heti ensimmäinen hyökkäys tuotti tulosta. Nuutti Panula nousi laidallaan ja antoi nappikeskityksen maalille, jonne Ville Pakkala rynnisti ja puski pallon näyttävästi savolaismaaliin.Yksi TP:n sankareista oli oikealla laidalla uurastanut Timo Rauhala, jonka nousujen kanssa KuPS oli suurissa vaikeuksissa. Muutenkin koko joukkue paransi peliään toiselle jaksolle, vaikka kovat panokset näkyivät eikä ihan parasta osaamista sunnuntaina oranssipaidoilta nähty.B-juniorien SM-hopeaa 2006Jukka AholaJuuso SaarelaJuuso PitkärantaAtte AaltonenTero MäntyläJuha SyrjäläTeemu RajalaTommi HaanpääSami El-BashNuutti PanulaJaakko HentiläTimo RauhalaTeemu Ala-LahtiVille PakkalaAnssi SyrjämäkiPetri VälimäkiOlli Ala-FossiJuho Mäki-MaunusJaakko SihtoValmentaja: Esa HaanpääJoukkueenjohtaja: Harri Ala-LahtiHuoltaja: Petri Pakkala