B-junnut hoiti homman kotiin

B-junnut hoiti homman kotiin TP-Seinäjoki – MP 2-0 (1-0)TP:n maalit: Jukka Ahola, Tommi HaanpääTP-Seinäjoen B-juniorit tekivät sen, mitä tarvittiin – voitto ja kolme pistettä SM-karsintasarjan päätöskierroksella MP:n kustannuksella. Näin oranssipaidat selvisivät vaikeuksien kautta syksyn SM-sarjaan. Välillä tilanne näytti jo lähes toivottomalta, mutta joukkue ei kuitenkaan luovuttanut. Pelaajat tekivät työn kentällä, mutta myös valmentaja Esa Haanpäälle kuuluu sulka hattuun, sillä ”Eski” oli viime kädessä se henkilö, joka sai suojattinsa uskomaan itseensä.TP aloitti MP-ottelun väkevästi ja paine oli ensimmäisen vartin vieraiden kenttäpäädyssä. Ratkaisumaaliksi jäänyt ensimmäinen osuma syntyi Tommi Haanpään antamasta kulmapotkusta jo neljännellä peliminuutilla, jolloin Jukka Ahola puski pelivälineen voimalla MP:n verkkoon.Oranssipaitojen hyvän alun jälkeen ottelu tasaantui eikä TP pystynyt lopullisesti ratkaisemaan ottelua kuin vasta toisella puoliajalla. Tuolloin kotijoukkueen ehdoton hahmo, Saku Koskinen järjesti hienolla syötöllä Haanpään maalintekoon. Koskiselta lähti ottelussa monta komeaa vapauttavaa syöttöä, mutta pelikaverien viimeistely jätti toivomisen varaa.B-juniorien SM-sarja käynnistyy vasta sunnuntaina 5.8. TP pitää joukkueharjoituksista pari viikkoa taukoa, mutta heinäkuun puolivälissä on jälleen täysi höyry päällä ja valmistautuminen syksyyn alkaa todenteolla. Pelit eivät ainakaan helpotu, mutta myös TP on hyvin todennäköisesti silloin kovempi ja valmiimpi joukkue kuin keväällä.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Niko Nauholz, Jukka Ahola, Juho Pajula, Vili Rajamäki, Niko Lehdontie, Jaakko Lampi, Jyri Reinilä, Saku Koskinen, Samir Bouroussi, Tommi Haanpää (vaihdosta: Ilkka Jaatinen, Karri Hiirikoski, Jarno Takamäki, Juuso Koskela, Juha Ylihärsilä, Tino Nelimarkka)