B-junnut Kokkolaan

SJK-junioreiden syyskierros P17-ikäluokan I divisioonassa jatkuu Kokkolassa isäntäjoukkue Gamlakarleby Bollklubbia vastaan sunnuntaina. Ykspihlajan kentällä pelattava ottelu aloittaa SJK-junioreiden osalta peräti neljän ottelun vierasputken, mikä tuntuu hiukan epäoikeudenmukaiselta.

Siis se tuntuu hiukan kummalliselta etenkin siinä valossa, että SJK-juniorit oli sarjssa kolmonen kevätkierroksen jälkeen ja siitä huolimatta myös syyskierroksella vierasotteluita on enemmän kuin kotimatseja. Ehkäpä ohjelman laatijan olisi syytä vilkaista peiliin tässä kohtaa ja mieluusti erittäin tarkkaan.

Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Prunttimäessä melko kalseassa ja sateisessa säässä. Silloin kotijoukkue oli ottelussa selvästi parempi ja sen kertovat myös loppunumerot 3-0 (1-0). SJK-junioreiden maaleista tuossa kamppailussa vastasivat viime ajat loukkaantuneena ollut Juska Päivänurmi, Topias Tuomilehto ja Leevi Oksanen.

Sarjassa kakkosena oleva SJK-juniorit on voittanut kaikki syyskierroksen neljä matsiaan. Pisteitä on tilillä 13. Sarjaa johtavalla Rovaniemen Palloseuralla pisteitä on kaksi enemmän. GBK puolestaan majailee putoamisviivan alapuolella onnistuttuaan neljästä syyskierroksen kamppailustaan saalistamaan vain tasapelipisteet PJK:ta ja Tervareita vastaan. Tappiot joukkue on kärsinyt VIFK:lle ja FF Jaro/2:lle.

Ottelu alkaa Kokkolassa klo 15.00.