B-junnut murjoivat Gebiksen

GBK – SJK-juniorit 0-7 (0-2) 30 min 0-1 Leevi Oksanen 36 min 0-2 Oskar Pihlaja 52 min 0-3 Aapo Kuivila 58 min 0-4 Aatu Metsä-Ketelä 60 min 0-5 Antti Torniainen 72 min 0-6 Antti Torniainen 77 min 0-7 Matti Vähäpesola

SJK-junioreiden syyskierros B-junioreiden I divisioonassa jatkui sunnuntaina Kokkolassa Ykspihlajan nurmella loisteliaissa merkeissä joukkueen murjottua isäntiä oikein huolella.

Kevätkierroksella GBK pystyi pysymään SJK-junioreiden kyydissä huomattavasti paremmin kuin tällä kertaa. Ottelu oli toki numeroiden valossa tasainen ensimmäisen puolen tunnin ajan ennen kuin Leevi Oksanen avasi maalihanat.

Oskar Pihlaja puolestaan tulitti kauden 17. maalinsa B-junnuissa vieden vieraat kahden maalin taukojohtoon.

Edellisessä ottelussa kahdesti erikoistilanteista maalannut kapteeni Aapo Kuivila onnistui tälläkin kertaa maalinteossa ja se tuntuikin olevan se niskalaukaus, joka tappoi kotijoukkueen haaveet pisteistä, sillä kuusi minuuttia Kuivilan osuman jälkeen varsinkin Vitosessa osumilla juhlinut Aatu Metsä-Ketelä viimeisteli numeroiksi jo 4-0 SJK-junioreille.

Kuivilan tavoin maalinteossa myös VIFK:ta vastaan osunut Antti Torniainen iski seuraavat kaksi maalia ja lopuksi vielä vaihdosta kehiin tullut Matti Vähäpesola onnistui viimeistelemään kauden kahdeksannen maalinsa täydentäen näin loppunumerot.

SJK-juniorit on voittanut kaikki syyskierroksen viisi kamppailuaan ja siirtyi ainakin tilapäisesti sarjan kärkeen. Luonnollisesti Rovaniemen Palloseuralla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Ottelu Kokkolassa oli ensimmäinen neljän ottelun vierasputkesta, joka siis jatkuu ensi viikon tiistaina, jolloin SJK-juniorit matkustaa Joensuuhun kohtaamaan JIPPO:n.