Huomenna suunta Sundomiin

SJK-junioreiden B-junnujen ottelutahti jatkuu varsin tiiviinä edelleen, sillä sunnuntaina joukkue vieraili Kokkolassa B-junioreiden I divisioonan kamppailussa ja jo huomenna on edessä seuraava vierasottelu. Nyt pelataan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosta ja edessä on keikka Vaasan kupeeseen Sundomiin.

Kevätkierroksella tuolloin vielä nollakerhossa ollut Sundom IF II haki ensimmäiset pisteensä juuri SJK-junioreilta voitettuaan ottelun Raviradalla 4-2.Vieraiden Tommi Heinonen viimeisteli ottelussa hattutempun ja yhden maalin vihreänuttuisista teki Frans Nygård. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Elias Kulmala ja Ville Rajala.

Kyseisessä ottelussa nähtiin myös kohtalaisen härski isku kyynärpäällä Uki Uurtimon kurkkuun, jonka seurauksena nuorukainen lähti ottelusta ambulanssilla sairaalaan. Oli onni onnettomuudessa, ettei mitään vakavampaa tapahtunut. Nyt sopiikin toivoa, että jopa sundomilaisilla olisi sen verran järkeä päässä, että moiset rottamaisuudet kitketään pelistä, eikä tuomariston silmän välttäessä porsastella.

Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin. SJK-junioreilla on pisteitä 16 ja Sundom IF II:lla 14. Kuudesta viimeisestä pelistään SIF on voittanut kaksi. Karhu kaatui numeroin 5-1 ja SuSi lukemin 2-0. Sen sijaan tappiot on kirjattu VPV:lle 8-2, Norrvalla FF/2:lle 2-1, Töjby FC:lle 6-0 ja KJV/Kanu:lle 3-2.

SJK-junioreiden kuuden viimeisen ottelun saldo on vain pisteen verran parempi kuin Sundomilla. Voitot joukkue on ottanut FC KOMU:sta 10-1 ja Karhusta 5-0. ABC:n kanssa hierottiin Vaasassa 3-3 -tasapeli. Tappioita on koettu Töjby FC:lle 5-2, KJV/Kabu:lle 2-0 ja PUS:lle 6-2.

Ainakin numeroiden ja sarjatilanteen valossa Sundom Areenalla pitäisi olla luvassa kohtuullisen tasainen matsi huomenna klo 19.00.