B-junnut pelaavat viikonloppuna

SJK-j B-juniorit jatkavat SM-karsintasarjaa tulevana sunnuntaina Pietarsaaressa Jaron vieraana. Neljännen kierroksen ottelu pelataan Tellushallissa 13.30 alkaen.

Jaro voitti edellisellä kierroksella Vaasassa Vifk:n 0-3 ja sai näin ollen täytettä pistepussiinsa. SJK-j puolestaan löi Ilveksen kotikentällään 1-0 ja jatkaa edelleen tappioitta karsintasarjassa. Kun kolme kierrosta karsintasarjaa on nyt takana, SJK:lla koossa on seitsemän pistettä ja Jarolla nuo Vaasasta viime viikonloppuna mukaan haetut kolme.

Joukkue lähtee Pietarsaareen hakemaan nälkäisesti lisää pisteitä. Kova kamppailu on jälleen edessä ja varmasti tullaankin näkemään kovatempoinen ottelu.

Samaan aikaan kun Pietarsaaressa pelataan pisteistä, kohtaa SJK-j toisessa ottelussa VPS B2 ryhmän Wallsportissa. Tuossa ottelussa tullaan näkemään ryhmä, joka koostuu B-junnuista ja C15 -ikäisistä peleistä. Näin ollen pystytään takaamaan koko laajalle ryhmälle peliaikaa ja pitämään pelituntumaa yllä. VPS B2 kohdattiin jo kertaalleen harjoitusottelussa Vaasassa ja tuolloin isännät olivat tasaisessa ottelussa piirunverran parempia voittaen lopulta 2-0. Ottelu alkaa Wallsportissa sunnuntaina 13.50, tervetuloa kannustamaan.